*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παραλήπτης άγνωστος

"Adress uknown" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Kathrine Kressmann Taylor
Μετάφραση: ·Ιωσηφίνα Αθανασιάδου
Επιμέλεια: ·Νίκος Ρούσσος
Υπεύθυνος Σειράς: ·Νίκος Ρούσσος
Έκδοση: Απρίλιος 2002 από "Λαγουδέρα"
(17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7893-14-Χ


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Νουβέλα"

«... Υπάρχει όμως μια άλλη διάσταση όπου μπορούμε πάντα να βρίσκουμε κάποια αλήθεια, και η διάσταση αυτή είναι η παρέα ενός φίλου. Εκεί αποβάλλουμε τις μικροαλαζονείες μας και βρίσκουμε θαλπωρή και κατανόηση, εκεί δεν χωράνε μικροεγωισμοί και το κρασί, τα βιβλία και η κουβέντα δίνουν διαφορετικό νόημα στην ύπαρξή μας. Εκεί έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν το αγγίζει ο δόλος. Είμαστε ασφαλείς...»
Το βιβλίο απέκτησε νέα σημασία υπό το φως του αναδυόμενου κύματος ξενοφοβίας. Το σημαντικό και διαχρονικό μήνυμά του απευθύνεται στον πυρήνα της συνείδησης και κερδίζει τη θέση που του αρμόζει στα ράφια της βιβλιοθήκης των ανθρώπων όλου του κόσμου.

(2020) Άγνωστος παραλήπτης, Μέδουσα

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας