*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παθολογία του ύπνου

Κλινικός οδηγός

"Clinicians' guide to sleep medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Neil J. Douglas
Μετάφραση: ·Κατερίνα Δίντση
Επιμέλεια: · Βενετία Χατζή - Τσάρα
Έκδοση: 2003 από "University Studio Press"
Σελ.:288 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1217-5


Θέμα: "Αϋπνία" "Ύπνος"

Ο επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την καθημερινή εργασία και ασφάλεια, αλλά μόνο πρόσφατα δόθηκε σημασία στην παρουσία διαταραχών κατά τη διάρκειά του, οι οποίες προκαλούν συμπτώματα και μείωση της ποιότητας ζωής. Οι ιατροί έχουν περιορισμένη γνώση αυτών των καταστάσεων, κυρίως επειδή λείπει η διδασκαλία του αντικειμένου τόσο στους φοιτητές των ιατρικών σχολών, όσο και κατά την ειδικότητα.
"Η παθολογία του ύπνου" απευθύνεται σε ιατρούς οι οποίοι ενδιαφέρονται ή εξειδικεύονται στην παθολογία του ύπνου και παρουσιάζει με προσιτό τρόπο τη σύγχρονη γνώση πάνω σε προβλήματα όπως το σύνδρομο απνοιών-υποπνοιών, η ναρκοληψία, το ροχαλητό, η αϋπνία, το σύνδρομο ανήσυχων άκρων, οι νυχτερινοί εφιάλτες, η υπνοβασία, περιλαμβάνοντας, επίσης, τη διερεύνηση των ασθενών καθώς και την επιλογή της θεραπείας.
Είναι γραμμένη απλά με πλήθος επεξηγήσεων και σχεδιαγραμμάτων, επιτρέποντας στους εξειδικευόμενους στην παθολογία του ύπνου ιατρούς να αποκομίσουν γνώσεις μέσα από την εμπειρία ενός καταξιωμένου στον τομέα ειδικού, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση και κατανόηση να αντιμετωπίζουν τις κοινές διαταραχές του ύπνου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας