*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παιδεία και κοινωνία. Εκπαιδευτικά, φιλολογικά

Αλληλογραφία, μαρτυρίες, δημοσιεύματα


Επιμέλεια: · Χαράλαμπος Γ. Χαρίτος
Έκδοση: Δεκέμβριος 1995 από "Σχολή Μωραΐτη. Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας"
Σελ.:371 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-259-089-0


Θέμα: "Εκπαίδευση και κοινωνία" "Εκπαίδευση - Ιστορία " "Εκπαίδευση - Ελλάς"

Θέματα από: τη διδασκαλία της Γυμναστικής, τη διδασκαλία της Υγιεινής, το σχολικό θέατρο, το Ανώτερο Δημοτικό Παρθεναγωγείο Βόλου, τον Εκπαιδευτικό Όμιλο, τον Σύλλογο "Προστασία Παιδιών Βόλου", τα λαογραφικά του Βόλου, τον επίσκοπο Δημητριάδος Γερμανό Μαυρομάτη, τα Αθεϊκά, τη Δίκη του Ναυπλίου και την έκδοση των Πρακτικών της, τα ξενόηχα τοπωνύμια, τα σχολικά βιβλία, το εκπαιδευτικό σύστημα, την εκπαιδευτική πολιτική, το γλωσσικό ζήτημα, τα ιστορικά της νεότερης Ελλάδας, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, τα βαλκανικά κ.ά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας