*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σεξ; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Όταν ο ένας από τους δύο αποφεύγει συστηματικά το σεξ

"Sexual anorexia" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Patrick Carnes
Μετάφραση: ·Αλέξιος Η. Ζώτος
Έκδοση: Δεκέμβριος 2003 από "Κέδρος"
Σελ.:447 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-2239-7


Θέμα: "Σεξ" "Σεξουαλική συμπεριφορά" "Σεξουαλικές διαταραχές"

Κάποτε η σεξουαλική σας ζωή ήταν πηγή απόλαυσης: μια αυθόρμητη έκφραση της επιθυμίας σας να βρεθείτε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πλέον, έχετε βαρεθεί να ακούτε τις ίδιες δικαιολογίες κάθε φορά που προσπαθείτε να τον/την προσεγγίσετε ερωτικά:
"Δεν έχω διάθεση", "Είχα μια δύσκολη μέρα στο γραφείο", "Έχω πονοκέφαλο, θέλω να κοιμηθώ", "Δεν είναι ώρα για παιχνίδια"
Η σεξουαλική συμπεριφορά μας φανερώνει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε για το χαρακτήρα μας. Όποια κι αν είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν τη σεξουαλικότητά μας: είτε νιώθουμε υπερβολική πίεση, είτε έχουμε βιώσει κάποια τραυματική σεξουαλική εμπειρία, είτε αγωνιούμε μήπως χάσουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, το αποτέλεσμα είναι να αντιμετωπίζουμε το σεξ με ανάμικτα συναισθήματα απώθησης, φόβου και καταναγκασμού. Ο Patrick Carnes εξηγεί ότι η σεξουαλική ανορεξία είναι μια ψυχική κατάσταση στο πλαίσιο της οποίας το άτομο αποφεύγει το σεξ σε σωματικό, νοητικό και συγκινησιακό επίπεδο.
Πίσω όμως απ' αυτό το "κρυφτούλι" με το σεξ, έχουμε απωθήσει τα άγχη μας, όσα δεν τολμούμε να ομολογήσουμε ούτε καν στον εαυτό μας.
Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει:
- να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές αιτίες που σας κάνουν να αποφεύγετε το σεξ
- να αποκτήσετε μια υγιή σεξουαλικότητα
- να στηρίξετε τον/τη σύντροφό σας, αν αντιμετωπίζει πρόβλημα σεξουαλικής ανορεξίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας