*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πίνδος: Όλυμπος

Ελασσόνα: Τέμπη: Λιτόχωρο: Δίον: Οικοτουριστικός οδηγός


Συγγραφή: ·Βασιλική Πανάγου · Αλέξανδρος Ζούκας ·Μαρία Αλεξανδρή ·Γεώργιος Δαούλας ·Κωνσταντίνα Βατζιανίδου
Φωτογραφία: ·Βασιλική Πανάγου · Αλέξανδρος Ζούκας ·Γεώργιος Δαούλας ·Χρήστος Λάμπρης ·Γιώργος Κολοβός ·Κωνσταντίνος Ψαλίδας ·Βασίλης Γραβάνης
Έκδοση: 2003 από "Έλλα"
Σελ.:239 (24χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8439-00-0


Θέμα: "Ελλάς - Ταξιδιωτικοί οδηγοί"

Περιεχόμενο:
Λεπτομερής έγχρωμος τουριστικός οδηγός της ορεινής περιοχής του Ολύμπου, στους νομούς Λάρισας και Πιερίας. Χωρίζεται σε 3 μέρη:
α) Πληροφορίες για τη γεωμορφολογία, την ιστορία, τα μνημεία, τη χλωρίδα, την πανίδα και τις ευκαιρίες για σπορ στην περιοχή.
β) 10 Διαδρομές, με παρουσίαση όλων των χωριών κάθε διαδρομής, χάρτες και προτάσεις για περιηγήσεις και δραστηριότητες.
γ) Χρήσιμες πληροφορίες, κατάλογοι τηλεφώνων και εκτενής βιβλιογραφία. Βοήθημα για τους μαθητές για να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική ύπαιθρο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας