*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι λύκοι του σκότους

"Wolves of darkness" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Jack Williamson
Μετάφραση: · Σώτη Τριανταφύλλου
Έκδοση: Σεπτέμβριος 1992 από "Γαβριηλίδης"
Σελ.:143 (20χ13), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Νουβέλα" "Επιστημονική φαντασία"

Αλλόκοτα πλάσματα του σκότους, προερχόμενα από το άγνωστο υπερπέραν, κατά τη διάρκεια ενός αποτυχημένου επιστημονικού πειράματος εισβάλλουν στη γη και επιχειρούν να την κατακτήσουν, εξαφανίζοντας κάθε είδος ζωής. Ένας νεαρός επιστήμονας ο δόκτορας Κλόβις ΜακΛόριν αντιλαμβάνεται πρώτος το τι ακριβώς συμβαίνει και μοιραία εμπλέκεται στον αγώνα ζωής και θανάτου με τα όντα του σκότους, αναλαμβάνοντας μόνος του το εγχείρημα της εξόντωσης των εισβολέων και τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής.
"Οι λύκοι του σκότους" είναι μια συναρπαστική νουβέλα επιστημονικής φαντασίας που έντονα θυμίζει το κλίμα του H. R. Lovecraft.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας