*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα μακρινά παλάτια

"Los palacios distantes" (Πρωτότυπος τίτλος στα ισπανικά)

Συγγραφή: · Abilio Estévez
Μετάφραση: · Μελίνα Παναγιωτίδου
Έκδοση: Μάιος 2004 από "Κέδρος"
Σελ.:316 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-2561-2


Θέμα: "Ισπανόφωνη πεζογραφία (Κούβα) - Μυθιστόρημα"

Αυτήν τη νύχτα, η Αβάνα ετοιμάζεται για μια ακόμη μεταμφίεση. Αφήνει τις σκιές να μεταμορφώσουν τα ετοιμόρροπα κτίρια και τα θλιβερά πεζοδρόμια. Αφήνει το σκοτάδι να εξευγενίσει ένα ακόμη σκληρό, αποπνικτικό πρωινό.
Το σκοτάδι διορθώνει τα πάντα...
Αυτήν τη νύχτα, ο Βικτόριο περιπλανιέται στους δρόμους σε αναζήτηση στέγης. Έχει μόλις αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ακατοίκητο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Παλμ, το οποίο θα κατεδαφιστεί.
"Θα λογαριαστούμε, εμείς οι δύο!", αλλά η πόλη δεν απαντά.
Αυτήν τη νύχτα, η Σάλμα επαναλαμβάνει σε σπασμένα αγγλικά Χάοδουγιουδου σε τρεις νωθρούς ηλικιωμένους Γερμανούς υπό το βλέμμα του άντρα που την εκδίδει.
Πρέπει να ζήσεις εδώ και τώρα γιατί αύριο...
Αυτήν τη νύχτα, ο Δον Φούκο, πρόωρα γερασμένος πιερότος, περπατάει στο πεζοδρόμιο αποκαμωμένος ύστερα από μια υπαίθρια παράσταση παντομίμας.
Η αξία του τεχνάσματος είναι η μόνη επιθυμητή.
Αυτήν τη νύχτα, παραμονές του 2001, η άξεστη, ρημαγμένη, μελαγχολική Αβάνα θα αποδειχθεί απρόσμενα φιλόξενη. Ένας άστεγος ομοφυλόφιλος, μια νεαρή πόρνη και ένας εκκεντρικός παλιάτσος θα ενώσουν τις τύχες τους. Καταφύγιό τους, ένα ερειπωμένο θέατρο με εκπληκτική ιστορία. Ο καθένας τους αναζητά το δικό του παλάτι, τις δικές του ψευδαισθήσεις.
Δεν ξέρεις ότι όλοι έχουμε κάπου ένα παλάτι;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας