*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διαχείριση και συντήρηση υπολογιστών

"Guide to Managing and Maintaining your PC" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Jean Andrews
Μετάφραση: ·Βαρβάρα Κασσελούρη
Επιμέλεια: ·Δημήτρης Γκαρμπολάς
Έκδοση: 2005 από "Ίων"
Σελ.:531 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-258-9


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Ο οδηγός για τη διαχείριση και συντήρηση του προσωπικού σας υπολογιστή στοχεύει στο να αποτελέσει ένα πολύ καλό εργαλείο για την προετοιμασία σας στην υποστήριξη των προσωπικών υπολογιστών. Το βιβλίο αυτό θα σας ανεβάσει από το επίπεδο του απλού χρήστη, στο επίπεδο του να μπορείτε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τα πιο κοινά προβλήματα, που σχετίζονται με το υλικό και το λογισμικό του προσωπικού σας υπολογιστή. Το βιβλίο πετυχαίνει τους στόχους του υιοθετώντας ένα αποτελεσματικό συνδυασμό εργαλείων, τα οποία προσφέρουν γνώση και σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας