*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο άρχοντας των γρίφων

Ο δάσκαλος των γρίφων από το Χεντ: Κληρονόμος της θάλασσας και της φωτιάς: Αρπιστής στον άνεμο

"Riddle-Master" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Patricia A. McKillip
Μετάφραση: ·Γρηγόρης Α. Μηλιαρέσης
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2004 από "Κέδρος"
Σελ.:685 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-2602-3


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Φανταστική λογοτεχνία"

Οι μάγοι έχουν εξαφανιστεί από τον κόσμο. Όλη η γνώση κρύβεται πλέον σε γρίφους. Οι νεαροί σπουδαστές της Καϊθνάρ ξεφυλλίζουν αρχαία βιβλία ψάχνοντας απαντήσεις σε γρίφους που ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο για αιώνες.
Ο Μόργκον, ο πρίγκιπας του Χεντ, απέκτησε μεγάλη φήμη όταν κέρδισε ένα παιχνίδι γρίφων με το θάνατο, νικώντας το φάντασμα του βασιλιά Πέβεν. Ακόμη όμως δεν έχει καταφέρει να λύσει το σπουδαιότερο αίνιγμα: τι συμβολίζουν τα τρία άστρα που έχει το μέτωπό του. Τα ίδια άστρα που είναι ζωγραφισμένα στην αρχαία άρπα που έχει στην κατοχή του και σ' ενα ξίφος που περιμένει τον Αστροφόρο να το διεκδικήσει.
Σύντομα θα καταλάβει ότι το πεπρωμένο του έχει γραφτεί χιλιάδες χρόνια πριν σαν να ήταν ήρωας αρχαίου παραμυθιού. Ένας ιστός από γρίφους πλέκεται γύρω από το όνομά του: αν πράγματι είναι εκείνος ο Αστροφόρος, ποιος αποφάσισε να του δώσει αυτό το όνομα και να τον παγιδεύσει σ' αυτήν τη μοίρα; Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Μέγιστος, ο μυστηριώδης ανώτερος άρχοντας που ζει στο βουνό Ερλενστάρ. Η περιπλάνησή του για να τον συναντήσει θα εξελιχθεί σε μια ριψοκίνδυνη δοκιμασία. Σκοτεινές δυνάμεις παίρνουν τη μορφή των αγαπημένων του προσώπων, χωρίς όμως ο ίδιος να μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Μόνο του όπλο το δίδαγμα από έναν αρχαίο γρίφο: "Δες με την καρδιά σου αυτό που δεν μπορούν να δουν τα μάτια σου και θα βρεις την πόρτα που δεν υπάρχει".
Γιατί πράγματι είναι παγιδευμένος ανάμεσα στο θάνατο και σε μια πόρτα που παραμένει κλειστή για χιλιάδες χρόνια.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας