*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πτήση του έβδομου φεγγαριού

Η διδασκαλία των ασπίδων

"Flight of the seventh moon" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Lynn V. Andrews
Μετάφραση: · Δημήτρης Κουτσούκης
Έκδοση: 2005 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:271 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-4005-6


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία "

"Σ' αυτό το δεύτερο βιβλίο της, μετά το "Γυναίκα μάγος-γιατρός", η Λυν Άντριους συνεχίζει να γράψει για τη μαθητεία της δίπλα στην ιθαγενή Αμερικάνα σαμάν Άνιες Γουίστλινγκ Ελκ. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο αυτού του βιβλίου είναι η ικανότητά του να μεταδίδει την ουσία των σωματικών αλλά και των πνευματικών μαθημάτων που πήρε η Άντριους κατά την παραμονή της με τις Ινδιάνες Κρη.
Το προηγούμενο βιβλίο της μιλούσε λεπτομερειακά για τη μύησή της στις διδασκαλίες της Γυναικείας Αδελφότητας των Ασπίδων, μιας μυστικής κοινωνίας που, κατά παράδοση, είναι η μοναδική ανάμεσα στις ντόπιες της Αμερικής. Σ' αυτό το βιβλίο συνεχίζει την εκπαίδευσή της κι ανακαλύπτει γιατί ένιωθε υποχρεωμένη να γυρίσει και να συνεχίσει τη μόρφωσή της κοντά στην Άνιες.
Και τα δύο βιβλία είναι πολύ αξιόλογα, όχι μόνο επειδή ρίχνουν φως σε μια άγνωστη σε μας κουλτούρα, αλλά και για το δυναμικό ύφος της Άντριους και την ανθρωπιά με την οποία ανοίγεται σε νέες και πολλές φορές φαινομενικά αλλόφερτες εμπειρίες".
Booklist (American Library Association)

(1994) Η γυναίκα της αρχαίας μαγείας, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1994) Η γυναίκα άλογο του ανέμου, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1992) Η γυναίκα των άστρων, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1991) Η γυναίκα τζάγκουαρ, Εκδόσεις Καστανιώτη

(1989) Η γυναίκα μάγος-γιατρός, Εκδόσεις Καστανιώτη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας