*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μικρό λεξικό πληροφορικής της Microsoft

"Microsoft Computer Dictionary " (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: 2004 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:463 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-734-5


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά "

Το "μικρό" λεξικό Πληροφορικής της Microsoft καλύπτει πλήρως την ορολογία του λογισμικού, του υλικού, του Διαδικτύου, και πολλών άλλων τομέων της σύγχρονης Πληροφορικής. Από τις ευρυζωνικές στις ασύρματες συνδέσεις, από την XML στο Xbox, από τους υπολογιστές χειρός στην ψηφιακή τηλεόραση, ό,τι και αν ψάχνετε το λεξικό αυτό εξηγεί τα πάντα. Περιέχει περισσότερους από 2.500 όρους της πληροφορικής, τους πιο συχνούς που μπορεί να συναντήσετε. Βασίζεται στην έκδοση του βραβευμένου ΛΕΞΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT, ενώ είναι "μικρό" μόνο σε μέγεθος, καθώς περιέχει εύστοχες αποδόσεις και απλούς και συνοπτικούς ορισμούς που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλα όσα χρειάζεστε για να σας γίνει οικείος ο κόσμος της πληροφορικής, χωρίς να εμπλακείτε στο λαβύρινθο των πολύ ειδικών όρων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας