Εκδότης "Βιβλιοθήκη του Σεφ"
-
Το βιβλίο του σεφ
Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής
Β. Κ. Μάρκου, Κώστας Α. Σαμαρτζής
Περισσότερα -
Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας
Κύρια πιάτα, σαλάτες, ψητά στη σχάρα
Κώστας Α. Σαμαρτζής
Περισσότερα -
Το χρυσό αλφαβητάρι της γεύσης
Κώστας Α. Σαμαρτζής
Περισσότερα -
Νηστήσιμα και γιορτινά
Η ελληνική κουζίνα μέσα από το επίσημο εορτολόγιο
Κώστας Α. Σαμαρτζής
Περισσότερα -
Μεζέδες της ταβέρνας
Ζεστά και κρύα ορεκτικά, επιλεγμένοι μεζέδες
Κώστας Α. Σαμαρτζής
Περισσότερα