*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Protection and Restoration of the Environment IV

Proceedings of an International Conference, Skiathos, Greece 2002


Επιμέλεια: ·Αθανάσιος. Γ. Κούγκολος ·Α. Θ. Λιακόπουλος ·Γ. Π. Κορφιάτης ·κ.ά.
Εισήγηση: ·Δ. Γεωργίου ·Αλέξανδρος Αϊβαζίδης ·Μ. Καραγιάννη - Χρίστου ·Π. Ζανγκανάς ·Σ. Θεοχαρόπουλος ·κ.ά.
Έκδοση: 2002 από "Γράφημα"
Σελ.:577 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86574-3-1


Θέμα: "Περιβάλλον - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία " "Περιβάλλον - Προστασία"

"Προστασία και αποκατάσταση του περιβάλλοντος" είναι ο τίτλος μια σειρά διεθνών συνεδρίων που άρχισαν το 1922, με πρωτοβουλία Ελλήνων επιστημόνων των ΗΠΑ.
Το έκτο συνέδριο αυτής της σειράς, το οποίο συμπίπτει με τη δέκατη επέτειό της, διοργανώθηκε από το Κέντρο Μηχανικής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Stevens των ΗΠΑ και τα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το συνέδριο έλαβε χώρα στις Κουκουναριές Σκιάθου, από 1 έως 5 Ιουλίου 2002. Η Σκιάθος είναι ένας τόπος πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι η γενέτειρα ενός από τους σημαντικότερους λογοτέχνες της νεότερης Ελλάδας, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Η περίφημη παραλία Κουκουναριές, πλαισιωμένη από πευκόδεντρα και ο εξαιρετικός υγρότοπος της Στορφυλιάς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το χώρο του συνεδρίου. Τα δύο αυτά οικοσυστήματα δείχνουν το βαθμό της περιβαλλοντικής ποιότητας που επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε για τις μελλοντικές γενεές.
Οι τρεις τόμοι των πρακτικών του συνεδρίου περιέχουν 214 πλήρεις εργασίες και 27 περιλήψεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας