*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιομηχανική πληροφορική


Συγγραφή: · Robert - Eric King
Έκδοση: 2004 από "Τζιόλα"
Σελ.:302 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-015-0


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής συγγραφής κεφαλαίων συναδέλφων και φοιτητών που εκπόνησαν εργασίες στα πλαίσια του ομότιτλου μαθήματος. Επιδίωξή μας είναι να καλύψουμε μέρος του κενού που υπάρχει στην Ελληνική βιβλιογραφία στον ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέροντα χώρο της Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Η Βιομηχανική Πληροφορική είναι η εφαρμογή της σύγχρονης πληροφορικής στην βιομηχανία και απαιτεί εξειδικευμένες τεχνικές που εξελίσσονται με μεγάλο ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατό στις περιορισμένες σελίδες του βιβλίου αυτού να εξαντλήσουμε όλες τις πτυχές του θέματος, που είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Για το λόγο αυτό έχουμε περιοριστεί στις έννοιες που είναι κοινές σε όλα τα Βιομηχανικά Πληροφορικά συστήματα. Αρχίζοντας από ένα σύντομο ιστορικό της χρήσης των ψηφιακών υπολογιστών στη βιομηχανία διεργασιών φθάνουμε στη νέα γενιά Πληροφορικών Συστημάτων που αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα κατανεμημένων υπολογιστών για να παρακολουθούν, να οδηγούν κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας από το σχεδιασμό των προϊόντων που παράγει μέχρι τη διακίνηση των καθώς και τη διαχείριση των πόρων της επιχείρησης.

Η Βιομηχανική Πληροφορική, είναι θεμελιώδης ανάγκη για την επιβίωση κάθε σύγχρονης παραγωγικής επιχείρησης και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα ειδικοτήτων, η συνεργεία των οποίων έχει στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους της επιχείρησης. Η συνεχή μείωση του κόστους των υπολογιστικών συστημάτων όσο και η ραγδαία ανάπτυξη τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού, προκαλεί όλο και πιο έντονο ενδιαφέρον στις βιομηχανίες μεγάλης κλίμακας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για όλο και περισσότερες εφαρμογές. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Για το βιβλίο συνεργάστηκαν οι: Σταύρος Ν. Κουμπιάς, Νίκος Θ. Κούσουλας, Σταμάτης Α. Μάνεσης, Ιωάννης Βέργαδος καθώς επίσης και οι: Παναγιώτα Γιαννοπούλου, Νικόλαος Ευθυμιόπουλος, Σπήλιος Θεοδούλης, Αθανάσιος Καρακούντας, Ευαγγελία Κομισοπούλου, Μάρθα Κουτρή, Μαρία Μαργαλιά, Μαρίνα Μελίστα, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γεώργιος Οικονομόπουλος, Αθανάσιος Χρηστακίδης, Μιχαήλ Ψαλίδας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας