Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 17,09 €
Pasta Italia
250 αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ιταλίας
"Italian pasta: Region by region" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Cristina Blasi ·Gabriella Mari
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ελιασά
Φωτογραφία: ·Marco Lanza ·Walter Mericchi
Έκδοση: Νοέμβριος 2005 από "Modern Times"
Σελ.:256 (28χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-131-4
Θέμα: "Μαγειρική" "Μαγειρική (Ζυμαρικά)"
Διάσημοι σεφ από τη Σχολή Μαγειρικής της Φλωρεντίας αποκαλύπτουν τα μυστικά της pasta και σας προσκαλούν για ένα γευστικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Ακολουθήστε τα βήματά τους ως το Πιεμόντ και γευθείτε ανιολότι με λευκή τρούφα, επισκεφθείτε τη Λομβαρδία και απολαύστε πικάντικα τορτέλι με αμαρέτι και μπαχαρικά και ανακαλύψτε τις νοστιμιές της Τοσκάνης μέσα από τα υπέροχα μπαβέτε με σάλτσα πάπιας. Το "Pasta Italia" περιλαμβάνει 250 υπέροχες αυθεντικές συνταγές για να δημιουργήσετε κι εσείς τη δική σας γευστική πανδαισία, φέρνοντας την Ιταλία... στο πιάτο σας!