*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οικονομία και πολιτική στην σύγχρονη Ελλάδα


Συγγραφή: · Ναπολέων Ν. Μαραβέγιας · Μαρία Καραμεσίνη ·Ιωάννης Χαντζηκιάν · Ιωάννης Σ. Βαβούρας ·Γεώργιος Παπαΐωάννου ·Ζαχαρίας Δεμαθάς · Γεώργιος Μ. Κορρές · Γεώργιος Ο. Τσομπάνογλου · Γιώργος Α. Μανωλάς · Παναγιώτης Γ. Λιαργκόβας · Βασίλης Πατρώνης · Θεόδωρος Δ. Σακελλαρόπουλος · Μιχάλης Ζουμπουλάκης · Νίκος Κ. Κυριαζής ·Στάθης Ν. Τσοτσορός ·Στάθης Λιδωρίκης · Μιχάλης Ψαλιδόπουλος · Ηλίας Ι. Νικολόπουλος · Νίκος Τράντας · Δημήτρης Καπογιάννης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Θεόδωρος Δ. Σακελλαρόπουλος
Έκδοση: 2004 από "Διόνικος"
Σελ.:312 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87884-7-1


Θέμα: "Οικονομία - Ελλάς" "Οικονομική πολιτική - Ελλάς"

Στο επίκεντρο των άρθρων που συγκροτούν το περιεχόμενο των δύο συλλογικών τόμων βρίσκονται οι σχέσεις Οικονομίας και Πολιτικής στη σύγχρονη Ελλάδα. Φωτίζονται και αναλύονται ειδικότερα θέματα της οικονομίας, όπως η βιομηχανία, η αγροτική οικονομίας, ο δημόσιος τομέας, η αγορά εργασίας και η απασχόληση, οι σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι διάφορες δημόσιες πολιτικές κ.ά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας