*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 14,31 €
Μαγειρεύοντας για βασιλιάδες
Η ζωή του Antonin Carême του πρώτου διάσημου σεφ
"Cooking for Kings" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: · Ian Kelly
Μετάφραση: ·Πηνελόπη Τριαδά
Επιμέλεια: · Ελένη Κεκροπούλου
Έκδοση: 2005 από "Ενάλιος"
Σελ.:303 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-536-243-0
Θέμα: "Μαγειρική" "Μαγειρική - Ιστορία"
Μια γευστικότατη περιήγηση στις Βασιλικές κουζίνες της Ευρώπης του 18ου αιώνα, γεμάτη υπέροχες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς... Μια διήγηση πραγματικά ακαταμάχητη!
Ο Αντονέν Καρέμ υπήρξε από τους ελάχιστους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την ιστορία της μαγειρικής. Είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως "υψηλή γαλλική κουζίνα". Οι δημιουργίες του τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, άφησαν εποχή, τέρποντας τους ουρανίσκους των βασιλιάδων της Ευρώπης, από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη έως τον τσάρο της Ρωσίας.