*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ένας νέος δρόμος για τον σοσιαλισμό


Συγγραφή: · Αναστάσιος Παπακωνσταντίνου
Έκδοση: 2005 από "Σφακιανάκη Κορνηλία"
Σελ.:136 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-88728-5-5


Θέμα: "Σοσιαλισμός" "Πολιτική ιδεολογία"

Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να προσδώσει στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία μια νέα ισχύ στον Ευρωπαϊκό χώρο, φιλοδοξώντας να ανατρέψει την μαρξιστική θεωρία, εκτιμώντας ότι είναι ξεπερασμένη όσο κι επιζήμια για τον ευρωπαϊκό λαό.

Σκιαγραφείται η ταξική και θεσμική διάρθρωση της σύγχρονης αστικής κοινωνίας και στη συνέχεια επιχειρείται η ανάλυση των προοπτικών της παγκοσμιοποίησης και της ανάπτυξης του φιλοσοφικού και ιδεολογικού χαρακτήρα του Νέου δρόμου για τον σοσιαλισμό.

Ακολουθεί η πρόταση για την οργάνωση του κοινού ευρωπαϊκού σοσιαλδημοκρατικού φορέα και την έλευση ενός δημοκρατικού χρυσού αιώνα και τέλος, το δυνατότερο σημείο αυτού του δοκιμίου αποτελεί η πρόταση για την κατάκτηση του διαστήματος από την ανθρωπότητα.

(2010) Φιλοσοφικά ρεύματα ΙΙ, Σφακιανάκη Κορνηλία

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας