*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελλάδα και παγκοσμιοποίηση


Συγγραφή: · Ευστράτιος Β. Αλμπάνης
Έκδοση: 2005 από "Libro"
Σελ.:194 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-490-076-5


Θέμα: "Πολιτική - Ελλάς" "Παγκοσμιοποίηση"

Το βιβλίο αυτό αποτελεί επιστημονική και πολιτική προσέγγιση και ανάλυση της σημερινής, ελληνικής, πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, των προβλημάτων που υπάρχουν και των προοπτικών που διαμορφώνονται για την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, στο νέο παγκόσμιο πλαίσιο της εποχής μας. Ταυτοχρόνως αποτελεί περιεκτική και επικαιροποιημένη παρουσίαση και ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της συνολικής εξέλιξης που συντελείται σήμερα παγκοσμίως, καθώς και διερεύνηση της προοπτικής που διαμορφώνεται για τον κόσμο. Με στόχο τη γνώση και την ουσιαστική συνειδητοποίηση, ο συγγραφέας του εμβαθύνει, αναλύει, επισημαίνει και προειδοποιεί απαντώντας ουσιαστικά και σε βάθος στον προβληματισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας