*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πήλιο

Νέος 3D τουριστικός χάρτης


Έκδοση: 2006 από "Στερέωμα"
(22χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8061-28-8


Θέμα: "Ελλάς - Χάρτες"

Ο οδηγός "Βόλος και Πήλιο" γράφτηκε με περιηγητική διάθεση και στόχο να βοηθήσει τον επισκέπτη να περιδιαβάσει το μυθικό βουνό και τους πανέμορφους οικισμούς του σε τέσσερα ταξίδια.

Το πρώτο για να δει τα αξιοθέατα του βόλου και της ευρύτερης περιοχής του.

Το δεύτερο περιγράφει τον κλασσικό "γύρο του Πηλίου", ανεβαίνοντας προς το Χιονοδρομικό Κέντρο και τις υψηλότερες κορφές του βουνού, πέφτοντας πίσω προς την Ζαγορά και ανακαλύπτοντας τους πανέμορφους οικισμούς του Ανατολικού Πήλιου, για να καταλήξουμε πάλι στο Βόλο περνώντας από τους ιστορικούς και πολύ τουριστικούς οικισμούς του "Μέσα Πηλίου".

Το τρίτο ταξίδι περιγράφει το ταξίδι από τον παραλιακό δρόμο του Παγασητικού κόλπου προς το Νότιο Πήλιο μέχρι το εξωτικό Τρίκερι.

Το τέταρτο περιγράφει την άνοδο απ' τα βορειοδυτικά της Πόλης του Βόλου προς το άγριο και εκτός τουρισμού Βόρειο Πήλιο
Η συνοπτική περιγραφή των τεσσάρων αυτών επισκέψεων προσπαθεί να σταθεί σε ότι νομίζει πιο ενδιαφέρον από τα τοπία, τους οικισμούς και τα μνημεία που συναντάει στο δρόμο της και που μπορεί να ενδιαφέρουν τον σημερινό ταξιδιώτη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας