*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα αφεντικά των Ολυμπιακών Αγώνων

"The Lords of the Rings" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Vyv Simson ·Andrew Jennings
Μετάφραση: · Γιώργος Κουσουνέλος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 1997 από "Το Ποντίκι"
Σελ.:342 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8402-14-Χ


Θέμα: "Ολυμπιακοί Αγώνες"

Ο μύθος: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή. Ανήκουν σε όλο τον κόσμο και είναι μια μεγαλειώδης επίδειξη αξιοπρέπειας, εντιμότητας και ειλικρίνειας.
Η αλήθεια: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σήμερα έρμαιο των δώδεκα μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιριών-χορηγών, που πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Το ντοπάρισμα ανθεί, χωρίς κανείς να μπορεί να το εμποδίσει.
Η κλίκα: Οι Αγώνες διευθύνονται από μια ισόβια ολιγαρχία. Τα μέλη της ταξιδεύουν σαν βασιλιάδες και δωροδοκούνται πλουσιοπάροχα από τις πόλεις που θέτουν υποψηφιότητα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο αρχηγός: Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο ηγέτης του ολυμπιακού κινήματος και του παγκόσμιου αθλητισμού αφιέρωσε σχεδόν σαράντα χρόνια από τη ζωή του υπηρετώντας το φασισμό κι ένα από τα μακροβιότερα δικτατορικά καθεστώτα της Ευρώπης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας