*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φωτογραφία. Ψηφιακή φωτογραφία


Συγγραφή: · Πλάτων Ριβέλλης · Μάνος Λυκάκης
Επιμέλεια: ·Ελισάβετ Πλέσσα ·Βουβούλα Σκούρα
Έκδοση: 2005 από "Φωτοχώρος"
Σελ.:491 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7404-56-4


Θέμα: "Φωτογραφία "

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει τη βασική τεχνική της φωτογραφίας, ή να συστηματοποιήσει όσα ξέρει γι' αυτήν. Καλύπτονται όλα τα βασικά κεφάλαια της αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας. Αναλύονται όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία των φωτογραφικών λήψεων (μηχανές, φακοί, φιλμ, φωτόμετρα, έκθεση στο φως, τεχνητός φωτισμός, ηλεκτρονικά φλας, θεωρία χρωμάτων, φίλτρα). Περιγράφεται λεπτομερώς όλη η διαδικασία εμφάνισης και εκτύπωσης (οργάνωση και εξοπλισμός σκοτεινού θαλάμου, χημικά, εμφάνιση φιλμ, εμφάνιση και εκτύπωση χαρτιών, έγχρωμη εμφάνιση). Αναφέρονται όλες οι ιδιαιτερότητες της ψηφιακής φωτογραφίας και οι διαφορές της από την αναλογική, ενώ περιγράφονται όλες οι βασικές και απαραίτητες γνώσεις γύρω από το πρόγραμμα επεξεργασίας Adobe Photoshop.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας