*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ρωσικός εξερχόμενος τουρισμός


Συγγραφή: ·Γιώργος Κάτσος
Έκδοση: 2005 από "Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων"
1


Θέμα: "Τουρισμός"

Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι η έρευνα των δυνατοτήτων της Ρωσικής Δημοκρατίας να δημιουργήσει ρεύματα εξερχόμενου τουρισμού (outbound), δηλαδή, τουρισμού των Ρώσων πολιτών στην αλλοδαπή στο άμεσο και απώτερο μέλλον, από τα οποία θα μπορούσε να επωφεληθεί και η Ελλάδα. Ερευνώνται ως εκ τούτου η σημερινή κατάσταση και οι μελλοντικές προοπτικές της ρωσικής οικονομίας, πράγμα που συναρτάται με την ανάπτυξη του εθνικού εισοδήματος και τη βελτίωση της ισοκατανομής του αλλά και παράγοντες που αναμένεται να βελτιώσουν την τουριστική τάση των Ρώσων, ή άλλοι που αναμένεται να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη του εξερχόμενου ρωσικού τουριστικού ρεύματος. Τέλος, επισημαίνεται ότι στη μελέτη γίνονται προτάσεις για ανάπτυξη του θρησκευτικού ρωσικού τουρισμού, καθώς ο θρησκευτικός/ μουσειακός πλούτος της χώρας μας παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρουν ιδιαίτερα για τους Ρώσους οι οποίοι ως θρησκευτικά ομόδοξοι, ήδη επιδεικνύουν ενδιαφέρον για επίσκεψη ιερών ναών, μονών και Μουσείων θρησκευτικού περιεχομένου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας