*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τουρισμός ατόμων τρίτης ηλικίας


Συγγραφή: ·Γιώργος Κάτσος
Έκδοση: Ιούνιος 2004 από "Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων"
Σελ.:144 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87690-2-7


Θέμα: "Τουρισμός"

Τα άτομα τρίτης ηλικίας αποτελούσαν πάντοτε ένα σημαντικό παράγοντα του συνολικού αλλοδαπού τουρισμού, τόσο από πλευράς αφίξεων όσο και από πλευράς συναλλαγματικών εισπράξεων. Τα τελευταία χρόνια, η σημασία του τουρισμού ατόμων τρίτης ηλίκιας αυξάνει, καθώς παρατηρείται παγκοσμίως μια συνεχής τάση συγκέντρωσης των πληθυσμών στα ανώτερα ηλικιακά κλιμάκια. Σκοπός της μελέτης είναι η ανάλυση της ηλικιακής διάρθρωσης των πληθυσμών, καθώς και της ταξιδιωτικής τάσης των ατόμων αυτών, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Τέλος, διατυπώνονται προτάσεις πολιτικής για το δημόσιο, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, για την προσέλκυση αυτής της ομάδας ατόμων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας