*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση

Εξελίξεις, προβλήματα, ανάγκες και πολιτική


Συγγραφή: ·Λούκης Α. Αθανασίου
Έκδοση: Μάιος 2004 από "Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων"
Σελ.:176 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87690-1-9


Θέμα: "Τουρισμός"

Η παρούσα μελέτη αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια για συστηματική εξέταση του ρόλου, της σημασίας και των προοπτικών της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας και ως πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί για την προώθηση της ανάπτυξης τους κάτω από το φως των διεθνών εξελίξεων και δεδομένων σχετικά με τον σχηματισμό ανθρώπινου κεφαλαίου στον τουριστικό τομέα. Εκφράζεται η ελπίδα ότι οι διαπιστώσεις, τα συμπεράσματα και οι προτάσεις της παρούσας μελέτης θα αποτελέσουν χρήσιμο βοήθημα για τους αρμοδίους φορείς που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν την τουριστική εκπαιδευτική πολιτική.

(2012) Η εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών προς τα αντίστοιχα των ανδρών, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

(2009) Οικονομική και δημογραφική βιωσιμότητα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

(2008) Αναπτυξιακή διαδικασία και μακροχρονιότερες εξελίξεις στην οικονομική συμπεριφορά και τις οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

(2007) Τουριστική ανάπτυξη και περιβαλλοντική προστασία, Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων

(2000) Το μέγεθος και ο ρόλος του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας