*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορικός άτλας των Σταυροφοριών

"Historical Atlas of the Crusades" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Angus Konstam
Μετάφραση: · Δημήτριος Γεδεών
Έκδοση: Φεβρουάριος 2006 από "Σαββάλας"
Σελ.:192 (31χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-770-5


Θέμα: "Σταυροφορίες"

Το βιβλίο αυτό εξετάζει την περίοδο των σταυροφοριών, δηλαδή την περίοδο των 200 ετών µετά το 1097 η οποία χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια των χριστιανών να ανακαταλάβουν τους Άγιους Τόπους από τους µουσουλµάνους. Για το σκοπό αυτό σηµειώθηκε η µεγαλύτερη µέχρι τότε µετακίνηση ανθρώπων -από τις χαµηλότερες µέχρι τις υψηλότερες τάξεις- µετά την πτώση της Ρωµαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ο "Ιστορικός Άτλας των Σταυροφοριών" -µε το ζωντανό κείµενο, τους λεπτοµερείς χάρτες και την πλούσια εικονογράφηση- παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, ρίχνει φως στα κίνητρα των σταυροφόρων και παραθέτει τις αµέτρητες θηριωδίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αυτού του ιερού πολέµου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας