*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ωραία της ημέρας

Το ημερολόγιο ενός call girl

"The Intimate Adventures of a London Call Girl" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Belle de Jour
Μετάφραση: ·Βίκυ Μυλωνοπούλου
Έκδοση: Ιανουάριος 2006 από "IntroBooks"
Σελ.:287 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-438-026-5


Θέμα: "Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες" "Πορνεία" "Διαδικτυακό σημειωματάριο (blog)"

Από το 2003 ως το 2004, "Η Ωραία της ημέρας" κατέγραφε τις καθημερινές, επαγγελματικές και προσωπικές περιπέτειές της σε ένα ειλικρινές και αστείο δικτυακό ημερολόγιο, το οποίο τώρα κυκλοφορεί και σε βιβλίο -μετά την τεράστια επιτυχία που είχε ως blog. "Η Ωραία της ημέρας" πηγαίνει το ημερολόγιό της ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας (ανάμεσα σε άλλα) το πώς ακολούθησε το επάγγελμα, πώς είναι να κάνεις σεξ επ' αμοιβή και ποιες είναι οι καλύτερες κάλτσες γι' αυτή τη δουλειά. Από συζητήσεις με γυμνούς πελάτες σχετικά με τη λογοτεχνική αξία του Martin Amis μέχρι συμβουλές για να τρυπώσετε ένα μαστίγιο σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, αυτή είναι μια αλογόκριτη και αληθινή περιγραφή του εμπορίου του σεξ και μια διεισδυτική ματιά στην κρυφή ζωή μιας ασυνήθιστης γυναίκας.

"Φτιάχνει λίστες εφάμιλλες αυτών του Nick Hornby. Μιλάει βρόμικα σαν τον Martin Amis. "Η Ωραία της ημέρας" αναλύει τα λεπτά σημεία των τεχνικών στο σεξ σαν να ρυθμίζει το μοτέρ μιας αναξιόπιστης αλλά αγαπημένης παλιάς Τζάγκουαρ".
("Independent")

"Απίστευτα διασεκδαστικό... "Η Ωραία της ημέρας' γράφει για το σεξ, αλλά το κάνει χρησιμοποιώντας το μυαλό της".
("The Times")

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας