*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δράμα

Εικόνες και μνήμες της παλιάς πόλης


Συγγραφή: · Αθανάσιος Κάζης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Αθανάσιος Κάζης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2005 από "Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Δράμας"
Σελ.:184 (28χ24), Πανόδετο, ISBN: 960-87910-3-0


Θέμα: "Δράμα - Ιστορία " "Δράμα - Φωτογραφικά λευκώματα"

Ευχαριστώ τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη, που με μεγάλη προθυμία ανέλαβε να εκδώσει το λεύκωμα αυτό. Το φίλο συλλέκτη Γιάννη Αποστολίδη και τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., που μου επέτρεψαν να χρησιμοποιήσω τις πλούσιες συλλογές τους σε κάρτες της παλιάς Δράμας, για να καλύψω τα κενά του δικού μου αρχείου. Το φίλο φιλόλογο Δημήτρη Σφακιανάκη που ανέλαβε την επιμέλεια των κειμένων. Ιδαίτερα τη φίλη από τα παλιά, φιλόλογο Ελένη Χουρμούζη που με ενθάρρυνε να υλοποιήσω την έκδοση αυτή. Επίσης, τον εκδότη Αθανάσιο Α. Αλτιντζή και την Βασιλική Αλτιντζή, που ανέλαβαν με επιτυχία το γενικό συντονισμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκδοσης.

Αθανάσιος Κάζης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας