*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έντεκα Ρώσοι διηγηματογράφοι


Μετάφραση: · Ζωή Α. Νάσιουτζικ
Επιμέλεια: · Ζωή Α. Νάσιουτζικ
Έκδοση: Απρίλιος 2006 από "Ιωλκός"
Σελ.:188 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-426-405-2


Θέμα: "Ρωσική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές "

Η συλλογή "Έντεκα Ρώσοι διηγηματογράφοι" αποτελεί ένα μικρό απάνθισμα διηγημάτων από το πλούσιο έργο των μεγάλων Ρώσων συγγραφέων: Ντοστογιέφσκι, Λέρμοντοφ, Τολστόι, Τσεστρίν, Πούσκιν, Μπλοκ, Γκόργκι, Παουστόφσκι κ.ά.
Έχουν γραφεί σε διαφορετικές εποχές και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Και τα έντεκα, όμως, διηγήματα κύριο στόχο έχουν τον πάσχοντα άνθρωπο, ο οποίος πρωταγωνιστεί με το δικό του τρόπο αναδεικνύοντας την έντονη κοινωνική διαφορά, πυρήνας της οποίας αποτελεί ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος δράσης.
Πρόκειται για ένα οδοιπορικό αγώνα και αναζήτησης σε χρόνια καταπιεσμένα, αδιέξοδα και περίπλοκα, όπου καλείται ο καθένας να δράσει και να αποτινάξει τα βάρη από πάνω του, που κάποιοι άλλοι του τα 'χουν φορτώσει. Η σύγκρουση, συχνά, είναι αναπόφευκτη· μια σύγκρουση εσωτερική, γι' αυτό και τραγική...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας