*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ζωή είναι ωραία ... και χωρίς τσιγάρο

Εύχρηστος οδηγός για την οριστική διακοπή του καπνίσματος


Συγγραφή: · Γιάννης Π. Ζέρβας
Έκδοση: 2006 από "Επίγνωσις"
Σελ.:144 (18χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-88922-1-Χ


Θέμα: "Υγεία" "Κάπνισμα"

Το βιβλίο αυτό δεν εντάσσεται σε καμία γενικότερη αντικαπνιστική εκστρατεία, δεν προσπαθεί να φοβίσει. Η προσπάθεια έγκειται στην αντικειμενική καταγραφή των "υπέρ" και των "κατά" του καπνίσματος, γιατί υπάρχουν και "υπέρ".
Στη συνέχεια ο αναγνώστης βάζει τα "υπέρ" και τα "κατά" στη ζυγαριά και αποφασίζει. Αν θεωρήσει ότι τα "υπέρ" είναι πιο σημαντικά, σταματάει το διάβασμα, ο στόχος της ενημέρωσης έχει επιτευχθεί και είναι αρκετός. Αν αποφασίσει ότι πρέπει να σταματήσει το κάπνισμα, τότε τα πράγματα γίνονται εύκολα.
Προχωράει στην ανάγνωση του δεύτερου μέρους, όπου βρίσκει μια ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία για να πετύχει το στόχο που ο ίδιος έβαλε. Τον οριστικό τερματισμό του καπνίσματος. Που θα τον βγάλει από τη σφαίρα της καταπίεσης και θα τον οδηγήσει στην πραγματική ελευθερία, απερίσπαστο να ασχοληθεί με ό,τι πραγματικά αξίζει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας