*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα κορίτσια της πυραμίδας


Συγγραφή: · Tatiana Poliakova
Μετάφραση: · Πάνος Σταθόγιαννης
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Κέδρος"
Σελ.:387 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-3184-1


Θέμα: "Ρωσική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Η Άλα, μια πόρνη πολυτελείας είκοσι δύο ετών, στριπτιζέζ στο νυχτερινό κλαμπ Πυραμίδα, δολοφονείται άγρια μέσα στο διαμέρισμά της. Πάνω από το κεφάλι της ο μανιακός δολοφόνος έχει γράψει με αίμα τη λέξη Σκύλα.
Το θύμα ήταν πολύ δημοφιλές. Στον κατάλογο των θαυμαστών της συμπεριλαμβάνονταν ο διευθυντής της μεγαλύτερης επιχείρησης της Μόσχας, ένας τραπεζίτης και δύο εργοστασιάρχες. Κάτω από μια πολυθρόνα, η αστυνομία βρίσκει το επισκεπτήριο του "Παππού", μεγαλοεπιχειρηματία και ιδιοκτήτη του κλαμπ. Καθώς είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, κάποιοι προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν.
Ο επιθεωρητής της ρωσικής αστυνομίας Βίκτορ Βολκόφ μαζί με την Όλγα Σεργκέγιεβνα, βοηθό του μεγαλοεπιχειρηματία και πρώην ερωμένη του, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σε μια Ρωσία όπου η διαφθορά και οι εκβιασμοί αγγίζουν τους πάντες, η αποστολή τους δε θα είναι εύκολη. Πόσο μάλλον αφού οι φόνοι στην Πυραμίδα συνεχίζονται.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας