*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Visual Basic

Ολοκληρωμένες εφαρμογές: Αυτοτελή παραδείγματα μαθηματικών, φυσικής, μη γραμμικής δυναμικής


Συγγραφή: ·Δημήτρης Σκλαβενίτης
Έκδοση: Ιούνιος 2006 από "Δίαυλος"
Σελ.:393 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-186-0


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού"

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 50 ολοκληρωμένες εφαρμογές που καλύπτουν τις βασικές θεματικές περιοχές της Visual Basic. Ο χρήστης που έχει μια στοιχειώδη επαφή με τη γλώσσα, μπορεί, μελετώντας τα παραδείγματα, να βελτιώσει τις τεχνικές του και να αυξήσει τις γνώσεις του. Τα παραδείγματα είναι αυτόνομα, ποικίλλουν ως προς την έκταση και το επίπεδο δυσκολίας και αναφέρονται σε θέματα: - Μαθηματικών - Φυσικής - Μη Γραμμικής Δυναμικής.
Για κάθε παράδειγμα δίνονται οι απαιτούμενες θεωρητικές πληροφορίες, αναλύονται οι μαθηματικές μέθοδοι επίλυσης, εξηγούνται ο ρόλος και οι ρυθμίσεις των χειριστηρίων και σχολιάζονται τμήματα του κώδικα, με αποτέλεσμα το σύνολο των εφαρμογών να αποτελεί ένα ουσιαστικό βοήθημα για την εκμάθηση της Visual Basic.
Ο κώδικας είναι γραμμένος στη Visual Basic 6 αλλά καλύπτει τις ανάγκες και των άλλων εκδόσεων.
Το βιβλίο συνοδεύεται από CD που περιλαμβάνει: - Τα εκτελέσιμα αρχεία (exe) - Τον πηγαίο κώδικα των προγραμμάτων, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί, επεμβαίνοντας σε κάποιο πρόγραμμα, να το τροποποιεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.
Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως: - Σε σπουδαστές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στη γνώση της Visual Basic - Σε εκπαιδευτικούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια παραδείγματα ως εποπτικά μέσα διδασκαλίας, ή να τροποποιήσουν άλλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάποιας παρουσίασης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας