*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ανταγωνισμός στον τραπεζικό τομέα κατά το κοινοτικό δίκαιο

Η στάση της ευρωπαϊκής επιτροπής και της νομολογίας του ΔΕΚ


Συγγραφή: · Βασιλική Π. Γιακουμή
Έκδοση: 2006 από "Κατσαρός Βασ. Ν."
Σελ.:216 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87879-7-1


Θέμα: "Τραπεζικό δίκαιο" "Ευρωπαϊκό δίκαιο" "Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες " "Ανταγωνισμός"

Το παρόν πόνημα υποβλήθηκε ως διπλωματική εργασία στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών (Δ.Ε.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου. Σκοπός του είναι να προσεγγίσει την προβληματική σχετικά με το ερώτημα κατά πόσο οι τράπεζες υπάγονται στους κανόνες ανταγωνισμού, και, σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, σε τι βαθμό και μέχρι ποιου σημείου, υπό το φως της νομολογίας του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και μέσα από τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. [...] (από το προλογικό σημείωμα του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας