*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η γέφυρα του Δούναβη


Συγγραφή: · Georgi Mishev
Μετάφραση: · Πάνος Σταθόγιαννης
Έκδοση: Απρίλιος 2006 από "Κέδρος"
Σελ.:335 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-3170-1


Θέμα: "Βουλγαρική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Βουλγαρία, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ένας κόσμος αλλάζει δίνοντας τη θέση του στο χάος. Η μία κρίση διαδέχεται την άλλη. Στην κοινωνία της αγοράς, όλα είναι μπίζνες.
Στο πείσμα των ιδιωτικοποιήσεων, ο γάμος θέλει κολεκτίβα. Τζίμι και Ροσίτσα. Νίκι και Στέλλα. Δύο ζευγάρια με ερωτικά μεταξύ τους μπλεξίματα που ονειρεύονται τη μεγάλη ζωή. Ή τη μεγάλη φυγή. Στη Δύση. Για δυόμισι χιλιάδες μάρκα το άτομο, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Ο δόκιμος μοναχός Ευστάθιος Κατσάροφ, που μέχρι πρότινος ζούσε από την ελεημοσύνη των πιστών, εμφανίζεται ξαφνικά ιδιοκτήτης ακριβών ακινήτων.
Νάρκες και αράχνες. Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικού υλικού, το καμάρι, της βουλγαρο-σοβιετικής φιλίας, καταλήγει σε αποθήκη.
Ανάμεσα σε παλιούς συντρόφους και νέους μαφιόζους, καπιταλισμός και παρανομία ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης. Πόσο θα κρατήσει αυτός ο γάμος;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας