*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τραγούδι των δέντρων


Συγγραφή: · Χάρις Τσεκούρα
Εικονογράφιση: · Χάρις Τσεκούρα
Στίχοι: ·Γιώτα Βασιλακοπούλου
Έκδοση: 2006 από "Ατραπός"
Σελ.:44 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6622-74-6


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Ο Φιλάνθης, παιδί της πόλης, στις καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται στην εξοχή με τον καλλιτέχνη παππού του και ζει μια μοναδική εμπειρία.
Για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με τη φύση και τους ήχους της.
Γοητεύεται.
Η δεντροφυτεμένη αυλή μετατρέπεται σε ποιητικό τοπίο, όπου ζωντανεύει η φαντασία του. Η πικροδάφνη τού μιλά. Τα δέντρα της αυλής αποκτούν οντότητα και, στα φυλλώματά τους, λιλιπούτειες χορωδίες τραγουδούν όσα εκείνος σκέφτεται. Έτσι, γεννιέται η δική του μουσική!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας