*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 17,81 €
Λεξικό για σάλτσες και ντιπ
Προετοιμασία, γεύση, χρήση, συνταγές
Συγγραφή: ·Kristiane Müller - Urban
Μετάφραση: ·Πασχαλία Ρήγα
Έκδοση: 2006 από "Τζιαμπίρης - Πυραμίδα"
Σελ.:297 (18χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8208-21-1
Θέμα: "Μαγειρική (Σάλτσες)"
Γευστικοί τρόποι για να συνοδεύσετε οποιοδήποτε γεύμα.
- Βασικές σάλτσες, κλασσικές σάλτσες και βασικές συνταγές.
- Αμέτρητες συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά και επιδόρπια.
- Εξωτικές σάλτσες και ντιπ, γαρνιτούρες και τουρσί.
- Ποιες σάλτσες συνδυάζονται με ποια φαγητά, συμβουλές και ευρετήριο συνταγών.
- Απλές και εύκολες οδηγίες για τον καθένα, από τον αρχάριο μάγειρα μέχρι τον έμπειρο σεφ.