*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τραπεζικές υπηρεσίες


Συγγραφή: · Σπύρος Ρεπούσης
Έκδοση: 2005 από "Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε."
Σελ.:214 1, ISBN: 960-301-976-3


Θέμα: "Τραπεζικό δίκαιο"

Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τις κυριότερες και πιο συχνές τραπεζικές υπηρεσίες, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των τραπεζικών υπαλλήλων, καθώς και των στελεχών των επιχειρήσεων, αναφορικά με θέματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο καθημερινό ενδιαφέρον και βασικό συστατικό στοιχείο της οικονομικής πραγματικότητας.
Στα πρώτα πέντε κεφάλαια του βιβλίου, παρουσιάζονται οι σημαντικότερες τραπεζικές υπηρεσίες (καταθέσεις, λοιπές καταθετικές εργασίες, εμβάσματα, μεταφορές ή κίνηση κεφαλαίων, θυρίδες θησαυροφυλακίου, ισοζύγιο πληρωμών, διατραπεζικές συναλλαγές, επενδυτικές, χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες). Παρουσιάζονται επίσης θέματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής τραπεζικής και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (Κεφάλαιο 6ο) καθώς και ζητήματα που αφορούν στην πρόληψη και καταστολή της νομιμοποιήσεως εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (Κεφάλαιο 7ο). Παρουσιάζονται επίσης ζητήματα σχετικά με τον προϋπολογισμό των τραπεζών καθώς και την εργασιακή απασχόληση (Κεφάλαιο 8ο). Στο ένατο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζών στην Ελλάδα, ενώ στο τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι τραπεζικές συγχωνεύσεις και εξαγορές που έγιναν στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο κατά τα τελευταία έτη καθώς και ο βαθμός συγκέντρωσης της Ελληνικής τραπεζικής αγοράς.

(2012) Οδηγός επιχειρήσεων, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2011) Κρίση, δανεισμός και χρεοκοπία, Εκδόσεις Παπαζήση

(2010) Χρηματοοικονομική απάτη και διαφθορά, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2008) Σύγχρονα τραπεζικά θέματα, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2008) Οικονομικά δήμων και κοινοτήτων, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2007) Επενδύσεις μέσω Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2006) Χρηματοοικονομική διοίκηση και διεθνής τραπεζική, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2005) Διαχείριση χαρτοφυλακίου και προϋπολογισμοί, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2004) Τραπεζικές πιστοδοτήσεις, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας