*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πρακτικά εικοστού πέμπτου συμποσίου ποίησης

25 χρόνια συμπόσιο, 25 χρόνια ποίηση: Πανεπιστήμιο Πατρών, 1-3 Ιουλίου 2005


Επιμέλεια: · Ξένη Σ. Σκαρτσή
Εισήγηση: · Σωκράτης Λ. Σκαρτσής · Μιχάλης Γ. Μερακλής · Κώστας Κρεμμύδας ·κ.ά.
Έκδοση: 2006 από "Περί Τεχνών"
Σελ.:406 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6684-04-0


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση - Ερμηνεία και κριτική" "Νεοελληνική ποίηση - Ιστορία και κριτική"

Με τα πρακτικά του 25ου Συμποσίου κλείνει ένας κύκλος ενός τέταρτου του αιώνα για το Συμπόσιο ποίησης, τον οποίο μπορεί πια κανείς να παρακολουθήσει αναλυτικά στο "Ευρετήριο των Πρακτικών των Συμποσίων Α΄ -ΚΕ΄ " που κυκλοφόρησε φέτος από τις εκδόσεις "Περί Τεχνών". Στον τόμο αυτό των Πρακτικών του πανηγυρικού, 25ου Συμποσίου περιλαμβάνονται εισηγήσεις που αναφέρονται στο χαρακτήρα και τη θεματική του Συμποσίου Ποίησης, μέχρι σήμερα, αλλά και στα ρεύματα, τις τάσεις και τις επιδράσεις στην ποίηση αυτής της τελευταίας 25ετίας στην Ελλάδα. Εκτός από τις εισηγήσεις, τις απομαγνητοφωνημένες συζητήσεις που ακολούθησαν και τις καθιερωμένες παρουσιάσεις ποιητών από κριτικούς, στον τόμο περιλαμβάνεται η συνεδρία η αφιερωμένη στο Διαγωνισμό Ποίησης του 25ου Συμποσίου, κατάλογος των συμμετασχόντων και παρουσίαση των βραβευθέντων ποιητών, αλλά και η παρουσίαση της Ανθολογίας Σύγχρονης Αχαϊκής Ποίησης που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας