*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Όχι άλλη ζήλια

Ξεπεράστε τη ζήλια σας, κατανικήστε τις φοβίες σας και δημιουργήστε τη σχέση που ονειρεύεστε

"How to Let Go of Your Fears: Learn to Trust Again and Create a Great Relationship" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Susie Collins ·Otto Collins
Μετάφραση: ·Μάια Παπαγιαννοπούλου
Έκδοση: 2006 από "Φυτράκης Α.Ε."
Σελ.:172 (20χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-535-475-6


Θέμα: "Συμβουλευτική" "Ζήλια"

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε Όλα τα προβλήματα ζήλιας στη σχέση σας;
Ποια είναι η πραγματική αιτία Όλων των περιπτώσεων ζηλοτυπίας; Ποιοι είναι οι επτά μεγαλύτεροι Μύθοι για τη ζήλια; Ποια είναι τα Δύο είδη ζήλιας και πώς αντιμετωπίζονται; Γιατί Κανένας δε γεννιέται ζηλότυπος, αλλά στην πορεία κάποιοι από εμάς γίνονται. Αν η ζήλια αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για εσάς και τις αισθηματικές, φιλικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, τότε το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά να βάλετε οριστικό Τέλος στις νοσηρές καταστάσεις που απειλούν τις σχέσεις σας, να κατανοήσετε πώς να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους άλλους και να αλλάξετε για πάντα τη σχέση σας προς το καλύτερο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας