*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ευρωπαϊκό δικονομικό δίκαιο


Συγγραφή: ·Χαρίλαος Ν. Κεφάλας ·Άγγελος Μπώλος
Έκδοση: 2005 από "Νομική Βιβλιοθήκη"
Σελ.:704 1, ISBN: 960-272-299-1


Θέμα: "Διεθνές δίκαιο - Ευρωπαϊκή Ένωση " "Δικονομικό δίκαιο"

Η παρούσα συλλογή περιέχει για πρώτη φορά σε κωδικοποιημένη μορφή το σύνολο των νομοθετικών κειμένων που αφορούν στο ευρωπαϊκό δικονομικό δίκαιο. Η έκδοση κατέστη αναγκαία λόγω της ραγδαίας νομοθετικής εξέλιξης ιδίως μετά τη Συνθήκη του Αμστερνταμ, αλλά και της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός χώρου ελευθερίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης εντός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έργο αποτελείται από εννέα κεφάλαια: i) Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ii) Διεθνής δικαιοδοσία, αναγνώριση, εκτέλεση αποφάσεων, iii) Επίδοση, iv) Απόδειξη, v) Ευεργέτημα πενίας, vi) Αγωγές παραλείψεως, vii) Διαδικασία εκκαθάρισης επιχειρήσεων, viii) Διαμεσολάβηση - Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής και ix) Δικαστική Προστασία (ΔΕΚ - ΠΕΚ). Κάθε κεφάλαιο εμπλουτίζεται με εισαγωγικά σημειώματα, καθώς και πρόσφατη ελληνική - ξενόγλωσση βιβλιογραφία και αρθρογραφία προς περαιτέρω εμβάθυνση επί των σχετικών θεμάτων. Το έργο συμπληρώνεται με χρονολογικό πίνακα νομοθετημάτων και αλφαβητικό ευρετήριο, αποτελώντας ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για το μελετητή, όσο και για το νομικό της πράξης, ο οποίος αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερο δικονομικά ζητήματα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας