*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Ρούντολφ ήρωας

"Rudolph: Shines again" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Robert L. May
Μετάφραση: · Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη
Εικονογράφιση: ·Liza Papp
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2006 από "Μίνωας"
Σελ.:34 (31χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-699-339-6


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Ο Ρούντολφ έχει μυτούλα κόκκινη και λαμπερή, του Αϊ-Βασίλη το έλκηθρο κάθε χρόνο οδηγεί. Όμως ξαφνικά η μύτη του έπαψε να είναι φωτεινή και το ελαφάκι στενοχωρήθηκε τόσο πολύ. Από τον Αϊ-Βασίλη έφυγε μακριά, απ' τους ταράνδους που τον ζήλευαν φρικτά. Στο ταξίδι του όμως έγινε κάτι μαγικό, βοήθησε όσους είχαν ανάγκη και γι' αυτό, έμαθε να εκτιμάει και το δικό του εαυτό. Στο Αϊ-Βασίλη ξαναγυρνάει με μιας, πλησιάζει παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μες στο σκοτάδι το σπίτι σου θα φωτίσει, τον Αϊ-Βασίλη κοντά σου θα οδηγήσει. Και θα σου φωνάξει δυνατά: "Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά!"

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας