*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχαίοι πολιτισμοί


Συγγραφή: ·Françoise Perrudin
Μετάφραση: ·Μαρία Στρουθοπούλου
Εικονογράφιση: ·Marie - Christine Lemayeur ·Bernard Alunni
Επιμέλεια: ·Ιωάννα Κυριακίδου
Έκδοση: 2004 από "Ρέκος"
Σελ.:124 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-358-197-6


Θέμα: "Πολιτισμός - Βιβλία για παιδιά " "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά"

Τι αντιπροσώπευε ο Φαραώ για τους Αιγυπτίους; Ποιες ήταν οι κυριότερες ασχολίες των Ελλήνων; Πώς κατόρθωσε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία να γίνει τόσο δυνατή; Γιατί οι Κινέζοι έχτισαν το Μεγάλο τείχος; Ποια είναι η ιστορία του Βούδα; Πώς ζούσαν οι Μάγιας; Γιατί η Αζτέκοι έκαναν ανθρωποθυσίες; Με τι έμοιαζαν οι πόλεις των Ίνκας; Πώς οι Βίκινγκς κατάφεραν να φτάσουν τόσο μακριά με τα πλοία τους; Ποιος ήταν ο αρχηγός του Βασιλείου του Μπενίν; Όλες οι απαντήσεις σ' αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλές άλλες που περιέχονται σ' αυτό το έργο με την πλούσια εικονογράφηση, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε καλύτερα τους μεγάλους πολιτισμούς που σημάδεψαν την ιστορία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας