*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 32,46 €
Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ
"Les Halles Cookbook" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)
Συγγραφή: · Anthony Bourdain ·José de Meirelles ·Philippe Lajaunie
Μετάφραση: ·Κώστας Φιλιππάκης
Φωτογραφία: ·Robert DiScalfani
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2006 από "Νάρκισσος"
Σελ.:308 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8239-40-0
Θέμα: "Μαγειρική"
Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.
Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.