*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 21,00 €
Κρέας
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
"Meat" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: · Joanna Farrow
Μετάφραση: ·Ειρήνη Τσατσούλη
Έκδοση: Νοέμβριος 2006 από "Τερζόπουλος Βιβλία"
Σελ.:144 (28χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7220-84-6
Θέμα: "Μαγειρική"
Το κρέας έχει και πάλι κυρίαρχη θέση στο τραπέζι μας!
Πάνω από 80 απολαυστικές συνταγές για κάθε περίσταση, όπως το Ραγού με μοσχάρι και μελιτζάνες και το Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με κάρυ ή το ψητό χοιρινό με σάλτσα μήλου και τα μπιφτέκια με μπαχαρικά και κρεμ φρες.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διαλέγετε το κρέας, να το προετοιμάζετε και να το μαγειρεύετε.
Βήμα προς βήμα φωτογραφίες με απλουστευμένες οδηγίες εγγυώνται κάθε φορά πεντανόστιμα και λαχταριστά πιάτα.
(2009) Chef School, Τερζόπουλος Βιβλία
(2009) Τάρτες, Τερζόπουλος Βιβλία
(2008) Ζυμαρικά, Τερζόπουλος Βιβλία
(2006) Κέικ, Τερζόπουλος Βιβλία
(2005) Μεσογειακή κουζίνα, Modern Times
(2005) Οι 100 καλύτερες σάλτσες, Τερζόπουλος Βιβλία
(2005) Σοκολάτα, Τερζόπουλος Βιβλία