*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μυστική ιστορία της Αλ Κάιντα

"The Secret History of al-Qaida" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Abdel Bari Atwan
Μετάφραση: ·Στέλιος Μεταξάς
Έκδοση: Νοέμβριος 2006 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:319 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-099-8


Θέμα: "Τρομοκρατία" "Επαναστατικές οργανώσεις"

Η Μυστική Ιστορία της Αλ Κάιντα, αποτελεί ίσως την πληρέστερη έκδοση μέχρι σήμερα για την οργάνωση-φάντασμα, την Αλ Κάιντα, τη διεθνή τρομοκρατία, τις εξελίξεις στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας ένα πλήθος πληροφοριών προσεκτικά αξιολογημένων. Παράλληλα είναι μια σπάνια διείσδυση σε φαινόμενα που γεννώνται μέσα από ακραία βιώματα (ιεροί πόλεμοι και επιθέσεις αυτοκτονίας) και που δίνουν το στίγμα, τις δυνατότητες και τις μεθοδεύσεις (ο πόλεμος του διαδικτύου) μιας οργάνωσης και μιας κουλτούρας που η Δύση στην ουσία ελάχιστα γνωρίζει.
Ο συγγραφέας του βιβλίου (διεθνές best seller) Abdel Bari Atwan, διευθυντής της ανεξάρτητης αραβόφωνης εφημερίδας αλ-Κουντζ αλ-Αραμπί άρχισε να μελετά συστηματικά τους εσωτερικούς μηχανισμούς και τις μεθοδεύσεις της Αλ Κάιντα μετά από την τριήμερη παραμονή του στο άντρο του Οσάμα μπιν Λάντεν το 1996 στο Αφγανιστάν - μια μοναδική συνάντηση το χρονικό της οποίας ο Atwan αφηγείται, μεταξύ άλλων, στο μοναδικό αυτό βιβλίο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας