*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αντιμετωπίζοντας την Ουάσιγκτον

"Mr Galloway Goes to Washington" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · George Galloway
Μετάφραση: ·Νίκος Παπαπολύζος
Έκδοση: 2006 από "Antilogos"
Σελ.:110 (23χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89490-1-7


Θέμα: "Δίκες" "Πολιτική - Ιράκ"

Στο τέλος της άνοιξης του 2005, ο Τζωρτζ Γκάλλογουεϋ, ένα νεοεκλεγμένο μέλος της βρετανικής Βουλής, πήγε στην Ουάσιγκτον για να εμφανιστεί ενώπιον μιας υποεπιτροπής της Γερουσίας που ισχυρίστηκε -χωρίς καν να μιλήσει μαζί του- ότι είχε πλουτίσει μέσα από το βεβαρυμένο με σκάνδαλα πρόγραμμα Πετρέλαιο Αντί Τροφίμων για το Ιράκ.

Αυτό που συνέβη κατόπιν ήταν μια σπάνια πολιτική στιγμή: Προς έκπληξη των συγκεντρωμένων γερουσιαστών, των κοινοβουλευτικών βοηθών και του Τύπου, ο Γκάλλογουεϋ ανέτρεψε τα πάντα μπροστά στους κατηγόρους του. Με φράσεις -που έγιναν πασίγνωστες- ο Γκάλλογουεϋ, φλογερός ρήτορας, υποστήριξε ότι είχε συναντήσει τον Σαντάμ Χουσεΐν «ακριβώς όσες φορές τον συνάντησε και ο Ντόναλντ Ράμσφελντ», προσθέτοντας ότι «η διαφορά είναι ότι ο Ντόναλντ Ράμσφελντ τον συνάντησε για να του πουλήσει όπλα και για να του δώσει χάρτες ώστε να σημαδέψει καλύτερα με τα όπλα αυτά. Εγώ τον συνάντησα για να προσπαθήσω να βάλω ένα τέλος στο εμπάργκο, στη δυστυχία και στον πόλεμο».

(2007) Φιντέλ Κάστρο, Μαλλιάρης Παιδεία

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας