*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κοινωνικά φαινόμενα

Αναλυτικές προσεγγίσεις


Συγγραφή: · Χριστίνα Νόβα - Καλτσούνη ·Λάουρα Μαράτου - Αλιμπράντη · Μαρία Κραμβία - Καπαρδή ·Παναγιώτης Νικολαΐδης · Χρύσανθος Χρυσάνθου · Ανδρέας Φερώνας · Στέλλα Ζαμπαρλούκου · Χριστίνα Καρακιουλάφη · Σωκράτης Μ. Κονιόρδος · Νίκος Φωτόπουλος ·Κυριάκος Δημητρίου · Σάββας Κατσικίδης · Αλέξανδρος Αφουξενίδης · Μανώλης Γ. Αλεξάκης (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Σάββας Κατσικίδης
Υπεύθυνος Σειράς: ·Δημήτρης Γ. Τσαούσης
Έκδοση: Νοέμβριος 2006 από "Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός"
Σελ.:285 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-01-1120-0


Θέμα: "Κοινωνικές επιστήμες" "Κοινωνικά προβλήματα"

Στον παρόντα τόμο περιλαμβάνονται 13 εργασίες 14 κοινωνικών επιστημόνων. Οι εργασίες αυτές αναδεικνύουν τον πλουραλισμό των επί μέρους μεθοδολογιών και μεθοδολογικών προσεγγίσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να αναλυθούν και να εξεταστούν τα ποικίλα κοινωνικά φαινόμενα. Εξάλλου, ο παρών τόμος αποτελεί μία από τις ελάχιστες προσπάθειες στο τομέα των κοινωνικών επιστημών να φέρει κοντά Κύπριους και Ελλαδίτες κοινωνικούς επιστήμονες. Οι εργασίες που εμπεριέχει παρουσιάζουν τα αποτελέσματα εμπειρικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο, και αναδεικνύουν κοινωνικές διαδικασίες τις οποίες πραγματεύονται και αναλύουν ως διακριτά κοινωνικά φαινόμενα.

(2010) Κοινωνικό κεφάλαιο, Εκδόσεις Παπαζήση

(2006) Κείμενα οικονομικής κοινωνιολογίας, Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός

(2006) Πολιτική κοινωνιολογία, Εκδόσεις Παπαζήση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας