*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το απροσδιόριστο γεγονός

Τα σημεία των καιρών και η έλευση του Ιησού Χριστού


Συγγραφή: ·Θάνος Καρμπόνης
Έκδοση: 2004 από "Πέργαμος"
Σελ.:63 (19χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7241-75-4


Θέμα: "Ιησούς Χριστός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Προφητείες - Ερμηνεία και κριτική"

Κάθε φορά που αναφέρεται κανείς σ' αυτό το καυτό, πολύ ενδιαφέρον και πολύ συζητημένο θέμα, ποικίλα συναισθήματα γεννιόνται, γιατί πολλά έχουν ειπωθεί ή γραφεί, και σε πολλές περιπτώσεις, εντελώς αόριστα και φανταστικά. Μάλιστα, στις περιπτώσεις που γίνεται προσπάθεια για τον ακριβή χρονικό προσδιορισμό της Έλευσης του Κυρίου Χριστού γεννιούνται αισθήματα δυσπιστίας, ίσως και μειδιάσματα ειρωνείας σ' αυτούς που τα ακούν, και δίκαια, αφού, αυτοί, οι αυτοσχέδιοι προφήτες, πάντοτε πέφτουν έξω και γενικά τα γεγονότα τους διαψεύδουν.
Συνεπώς, κάθε συζήτηση, για τον προσδιορισμό του χρονικού σημείου της Έλευσης Του είναι ανεδαφική. Αν, όμως, αδυνατούμε να προσδιορίσουμε την ημέρα και την ώρα της Έλευσης Του, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα σημεία των καιρών. Αυτά, είναι οι πνευματικοί αλέκτορας (κοκόροι) που προαναγγέλλουν ότι η "Ημέρα του Κυρίου" πλησιάζει.
Τη σημασία των καιρών την τόνισε ιδιαίτερα ο Ιησούς Χριστός δείχνοντας ταυτόχρονα ότι οι φυσικοί καιροί και τα φυσικά φαινόμενα είναι εικόνες των πνευματικών.

(2010) Η αλήθεια για τον αποκρυφισμό, Πέργαμος

(1995) Όλα με τη χάρη, Πέργαμος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας