*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Alter Ego


Φωτογραφία: ·Νίκος Νικολόπουλος
Έκδοση: Μάιος 2007 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:154 (31χ29), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-1534-3


Θέμα: "Κινηματογράφος - Φωτογραφικά λευκώματα" "Κινηματογράφος, Ελληνικός" "Κινηματογραφικές ταινίες"

To "Alter Ego" έχει πάρει ήδη το δρόμο του για τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Η τελευταία αυτή παραγωγή της Village Productions, για την οποία είμαστε όλοι πολύ περήφανοι, βασίστηκε σε ένα κοινό όραμα. Ένα όραμα που υποστήριξαν όλοι οι συνεργάτες μου στη Village, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παραγωγής και το οποίο πήρε σάρκα και οστά μετά από πολλές ώρες ομαδικής δουλειάς, επιμονή και πολλά ρίσκα που χρειάστηκε να πάρουμε.

Η μέχρι τώρα πορεία της Village Productions αποδεικνύει ότι είναι μια εταιρεία που μπορεί να αλλάξει το χάρτη των ελληνικών κινηματογραφικών παραγωγών. Βασική της επιδίωξη είναι η δημιουργία τεχνικά άρτιων και ποιοτικών παραγωγών, αντάξιων των ξένων, που θα έχουν ως στόχο την ανάδειξη του ταλέντου νέων ηθοποιών, σεναριογράφων και σκηνοθετών, την καινοτομία αλλά και τη διαφήμιση του ελληνικού κινηματογράφου στο εξωτερικό.

Το φωτογραφικό αυτό λεύκωμα αποτελεί μόνο ένα δείγμα αυτής της δουλειάς. Ο φακός του Νίκου Νικολόπουλου (φωτογράφος πλατό του Alter Ego) "αιχμαλώτισε" με δημιουργικό τρόπο σκηνές που εκτυλίχτηκαν στα γυρίσματα και που αποτυπώνουν γλαφυρά την ατμόσφαιρα της ταινίας, αλλά και το κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των ηθοποιών και των συντελεστών. Πρόκειται για φωτογραφικές στιγμές που ίσως δεν κατόρθωσε να "πιάσει" η κάμερα και στις οποίες αξίζει να σταθεί κανείς, αν θέλει να μπει στο κλίμα του Alter Ego.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις "Εκδόσεις Λιβάνη" για την ευγενική τους υποστήριξη σε αυτό το εγχείρημα, και να αφιερώσω το λεύκωμα αυτό στην ομάδα μου στη Village, που χωρίς τη δική της επιμονή και αφοσίωση αυτή η υπέροχη ταινία δε θα έφτανε στην κινηματογραφική οθόνη.

(Χάρης Αντωνόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Village Roadshow Greece, παραγωγός του "Alter Ego").

(2010) Γεννήθηκα το 1821, Σκάι

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας