*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κώδικες και αλγόριθμοι εντατικολογίας και επειγοντολογίας


Συγγραφή: ·Σταύρος Π. Αλοΐζος
Έκδοση: Μάιος 2007 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:196 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-547-9


Θέμα: "Ιατρική - Εντατική θεραπεία" "Ιατρική, Επείγουσα"

Κατά την άσκηση της Εντατικολογίας και Επειγοντολογίας, όπου μια ανθρώπινη ζωή μπορεί να χαθεί μέσα σε λίγα λεπτά, η λήψη αποφάσεων για παρεμβάσεις οφείλει να είναι άμεση. Από την πληθώρα των διαφόρων φαρμάκων και παρεμβάσεων, πρέπει να επιλεγούν οι κατάλληλες προκειμένου να διασωθεί ο ασθενής που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο σημερινός λειτουργός της υγείας με τον "βομβαρδισμό" γνώσεων και πληροφοριών που δέχεται και την πίεση χρόνου υπό την οποία βρίσκεται, οφείλει να αποφασίσει και να επιλέξει το καταλληλότερο φάρμακο και την καταλληλότερη παρέμβαση. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους είναι αυξημένη. Έτσι, ένας οδηγός "τσέπης" για παρακλίνια χρήση, αναδεικνύεται σε σπουδαίο εργαλείο ποιότητας φροντίδας υγείας.

Οι "Κώδικες και αλγόριθμοι εντατικολογίας και επειγοντολογίας", έρχονται να καλύψουν αυτή την ανάγκη άμεσης επιβεβαίωσης των επιλογών του λειτουργού της υγείας. [...]

(από τον πρόλογο του καθ. Γ. Ι. Μπαλτόπουλου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας